joi, 24 mai 2012

Vanzari porci vietnamezi

Vanzari porci vietnamezi

Vanzare porci veitnamezi


 Te-ai documentat despre cresterea,intretinerea si hranirea unui porc vietnamezi si  acum esti pregatit pentru cumpararea porcului vietnamezi.Vanzarea porcilor vietnamezi nu e la fel de extinsa ca si vanzarea porcilor autohtoni datorita numarului mic de fermieri si numarului mic de cumparatori.Nu vei vedea niciodata pe strada diferite masini pentru vanzarea de porci vietnamezi.

 Ofertele pentru vazari porci vietnamezi sunt pe internet dar problema principala ramane transportul.Anunturile online sunt cea mai buna sursa de informatii cu privire la vanzarea porcilor vietnamezi insa ferma de porci trebuie sa fie cat mai aproape de localitatea dumneavoastra astfel efortul transportului sa fie minim;sa fie bine si pentru dumneavostra si pentru porcusorii vietnamezi.


Vanzari porci vietnamezi online



Preturile porcilor vietnamezi variaza intre 50-60 de euro pentru pui si ajung la 90-100 de euro in functie de
luni sau de greutate.Dupa parerea mea preturile porcilor vietnamezi nu sunt exagerate,probabil sunt ceva mai ridicate decat preturile porcilor romanesti dar se merita.

3 comentarii:

  1. Buna, tiam atasat o adresa unde se vand porci vietnamezi, un portal de vanzari cumparari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Puteti sa imi dati si mie o adresa de unde pot cumpara porci vietnamezi? Adresa de mail: gsaulescu@yahoo.com. Multumesc

      Ștergere